Badkamer en keuken op maat door Montagebedrijf DMW uit Steenbergen

Maak een afspraak

Een badkamer of keuken laten ontwerpen en plaatsen, het is een hele investering. U ziet graag dat dit goed gebeurt. Bij Montagebedrijf DMW uit Steenbergen is uw huis in goede handen. Onze badkamer- en keukenspecialisten zorgen ervoor dat u straks optimaal kunt genieten van het eindresultaat.

Verkoop en levering

Wij leveren keukens en badkamermeubelen van verschillende kwaliteitsmerken voor een schappelijke prijs. Gerenommeerde merken zoals bijvoorbeed Miele en Siemens behoren hierbij tot ons assortiment. Behalve voor uw sanitaire voorziening en keuken hebben we ook producten voor uw zolder, slaap- of woonkamer.


We verkopen en leveren onder meer:

1

  • Keukens

  • Keuken inbouwapparatuur (Atag, Etna, Pelgrim, Miele, Siemens en meer)

  • Badkamermeubelen

Staat uw merk of product er niet tussen? Neem contact op met ons montagebedrijf om de mogelijkheden te bespreken.

Montage van keuken, badkamer en meer

Onze badkamer- en keukenspecialisten zorgen er met de benodigde gereedschappen voor dat uw aankoop efficiënt en secuur wordt gemonteerd. We monteren:

1

  • Keukens

  • Keuken inbouwapparatuur

  • Badkamers

  • Badkamermeubelen

Dezelfde dag nog genieten van uw aankoop? Kastenwanden en inloopdouches plaatsen we in 1 dag.

Renovatie van uw badkamer of keuken

De verbouwing volledig uit handen geven? Montagebedrijf DMW uit Steenbergen maakt uw badkamer, keuken of zolder weer helemaal als nieuw. Onze specialisten komen bij u op locatie en voorzien u van helder en goed advies, dat we verwerken in een persoonlijk digitaal ontwerp. We nemen uw specifieke wensen als primair uitgangspunt.

Als u tevreden bent met het ontwerp, meten we alles in en bestellen we de meubels direct. Door de verkorte levertijd kunnen we snel met de werkzaamheden beginnen. Zo hoeft u niet lang te wachten om te genieten van een geheel nieuwe keuken op maat of prachtig gerenoveerde badkamer.

Deelvervanging

Heeft u geen zin in een volledige renovatie, maar zijn bepaalde gedeelten in uw huis wel aan een opknapbeurt toe? Een make-over van bestaande kasten of alleen nieuwe apparatuur laten installeren maakt al een wereld van verschil. Met het vervangen van bestaande delen kunnen we de functionaliteit van uw producten al aanzienlijk verbeteren.

Bel 06 - 57 58 57 93 als u meer wilt weten over onze uitgebreide renovatiemogelijkheden.

Keuken projectbouw

Sinds de recente overname van Nuijten Montagewerken, dat nu onderdeel uitmaakt van DMW van Dijk Montagewerken, bieden wij ook volledige projectbouw voor keukens. Wij bouwen voor uw een geheel nieuwe keuken op maat (ook voor renovaties), inclusief ontwerp, levering en plaatsing. Maak vandaag nog een afspraak om uw wensen met ons te bespreken.